Installatiebedrijf in Den Haag

Op het gebied van installatietechniek hebben wij jarenlange ervaring: kwaliteit is gegarandeerd.

Verwarming stuk? Geen warm water?

Allheating helpt!

7 dagen per week
24 uur per dag

Installatiebedrijf in de regio Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft

Woont u in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer of Delft en bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf? Dan bent u bij Allheating aan het juiste adres.

Wij hebben Co gecertificeerde monteurs in dienst en voldoen hier mee aan de nieuwste norm die verplicht zijn vanaf medio 2022.

Wij zijn met name gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, CV en HR ketels, maar zijn eveneens in te schakelen voor diverse loodgieterswerkzaamheden, het ontstoppen van riolering, klimaatbeheersing en onderhoud.

Wij zijn een storing ondersteuningspunt van onze dealermerken, maar wij doen ook reparatie voor andere merken zoals Bosch, junkers, litho daaldrop, Agpo.

Op het gebied van installatietechniek hebben wij jarenlange ervaring, hierdoor bent u verzekerd van kwalitatieve dienstverlening en een uitstekende service. Wilt u direct een afspraak maken met ons installatiebedrijf? Vul dan het afsprakenformulier in.

Specialist op het gebied van installatietechniek

Een CV installatie is prijzig en is voor veel mensen dan ook een hele investering. Het is de bedoeling dat de installatie vakkundig wordt gedaan, waardoor de ketel zo lang mogelijk mee kan gaan en u uw investering op die manier weer terugverdient. U kunt hiervoor zorgen door een professioneel installatiebedrijf in te schakelen. Als specialist op het gebied van installatietechniek weten wij precies waar we op moeten letten bij het installeren van CV. Onze ervaren monteurs stellen uw CV of HR ketel en radiatoren precies zo af dat deze optimaal rendement opleveren. Want uw verwarming kan nog zo goed geplaatst zijn, zonder een perfecte afstelling verliest u warmte en dus geld.

Als installatiebedrijf voor uw verwarming werken wij in Den Haag en omgeving onder andere met de merken Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Bent u op zoek naar een dergelijke ketel? Laat ons installatiebedrijf dan zorgen voor een snelle levering en montage. Omdat wij groot inkopen, kunnen we onze klanten scherpe prijzen bieden. Bovendien hoeft u niet te zoeken naar iemand die uw ketel plaatst, ons installatiebedrijf neemt u al het werk uit handen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren monteurs en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u snel een monteur nodig in uw regio? Bel onze CV service via:

 

 

Minder dringende vragen kunt u ook via het contactformulier aan ons stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.