Tarieven voor CV service in Den Haag

Door een contract af te sluiten voor CV onderhoud bent u op ieder moment verzekerd van onze uitstekende service.

Verwarming stuk? Geen warm water?

Allheating helpt!

7 dagen per week
24 uur per dag

Tarieven voor CV onderhoud/loodgieterswerk

Altijd verzekerd zijn van service en onderhoud, voor een vast bedrag per jaar? Sluit dan een onderhoudscontract af bij Allheating. Wij bieden verschillende contracten aan, voor alle merken ketels tegen scherpe tarieven.

Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan ontvangt u ieder jaar schriftelijk een herinnering dat het tijd is om uw ketel te laten onderhouden. Wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum te plannen. Rond diezelfde periode krijgt u een factuur toegestuurd voor de komende onderhoudsbeurt. Alleen de eerste onderhoudsbeurt binnen het contract dient gelijk na afloop bij onze monteur te worden betaald, contant of gemakkelijk per PIN. Betaalt u niet bij onze monteur, dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. Ditzelfde geldt ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt als u geen contract bij ons heeft afgesloten. Lees meer over CV onderhoud »

U kunt ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt: vanaf € 65. Let op: dit is exclusief BTW, materiaal en voorrijkosten.

 

Storing?

Heeft u bij ons een onderhoudscontract en valt uw ketel uit? Dan bent u verzekerd van snelle service. Eén van onze storingsmonteurs zorgt er altijd binnen 24 uur voor dat uw ketel weer werkt zoals het hoort.

Heeft u een storing of ander probleem aan uw cv-ketel, maar heeft u geen contract? Geen probleem! Wij voeren ook (spoed)reparaties uit zonder dat u hiervoor een contract nodig heeft. Wij rekenen voorrijkosten vanaf €79,95,- en ons arbeidsloon tarief is vanaf €99.95,- per uur (wij brengen minimaal 1 uur in rekening). De voorrijkosten van ons weekendtarief is €119,95 voor avond/weekend en het arbeidsloon in de avond/weekend vanaf €149,-

Pakket voor CV installatie

Sluit u naast een onderhoudscontract ook een pakket voor CV installatie bij ons af, dan worden ook storingen en gebreken in de installatie zelf door ons gedekt. Denk hierbij aan het leidingwerk, koppelingen, radiatoren, expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie, thermostaat, systeem bijvullen en ontluchten. Onze monteur voert de werkzaamheden dan uit gelijktijdig met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. U betaalt ook hier slechts de kosten voor de te vervangen onderdelen, wij rekenen géén voorrijkosten of arbeidsloon. Neem nu contact op en profiteer van onze scherpe tarieven

Onze contracten:

Onderhoudscontract A: € 99,95

  • Jaarlijks onderhoud (excl. BTW en materiaal)
  • Recht op 24-uurs service
  • Voorrijkosten en arbeidsloon worden berekend

*Voorrijkosten vanaf € 79.95,-
**Arbeidsloon vanaf € 99.95 per uur (Wij brengen minimaal 1 uur in rekening)

Onderhoudscontract B: € 145

  • Jaarlijks onderhoud (excl. BTW en materiaal)
  • Recht op 24-uurs service
  • Géén voorrijkosten en arbeidsloon